Utveckla din organisation och dina medarbetare med oss

Vad kan vara en bättre signal till era anställda än en oförglömlig konferensresa? Med MICE Group som researrangör kan ni slappna av. Vi har bred erfarenhet av företagsresor till Sverige, Europa och världen. Tillsammans med oss får ni en bra mix av roliga aktiviteter, nya upptäckter och innovativa konferensmöjligheter.

Vi kan konferenser!

Vi älskar utmaningar och lyssnar noga på era förhoppningar och förväntningar på oss. Oavsett om ni är ett stort företag med hundratals anställda eller ett mindre bolag som vill konferera, skräddarsyr vi er upplevelse precis som ni vill ha den!

Om oss

En trygghet att luta sig mot

Sedan 2011 har vi arrangerat företagskonferenser och resor världen över. Med personlig service och flexibilitet i fokus formar vi resan tillsammans med er. Kanske vill ni konferera nära stadion i samband med en stormatch? Eller höja pulsen med lite utförsåkning på eftermiddagarna efter alla möten. Kanske lockar en paddelturnering i pausen för att rensa tankarna? Oavsett vad hjälper vi er att höja upplevelsen till nästa nivå. För oss är inget uppdrag omöjligt!

Kontakta oss

Våra tjänster

Mer än en konferens

MICE Group är uppdelat i två verksamhetsområden; MICE Travel och MICE Event och är en del av Researrangörerna Nordic. Tillsammans skräddarsyr vi oförglömliga evenemang som för kollegor närmare varann.

MICE TRAVEL

– skräddarsydda konferensresor

Sätt fart på samarbetet och fördjupa sammanhållningen i organisationen med en skräddarsydd konferensresa. Era anställda kommer hem med massor av ny energi och inspiration! Vi tar hand om precis allt, från de svårare delarna med att boka flygbiljetter och hotell till detaljerna, såsom att se till att tekniken fungerar på plats och maten serveras på rätt tid. Vår projektledare är med er hela vägen och även ute på resan så att ni enbart behöver fokusera på att konferera och leverera.

MICE EVENT

– event med budskap

MICE Event arbetar med upplevelser på hemmaplan. Kanske står ni inför en större produktlansering och vill ha hjälp med profileringen kring denna. Vi ser till att ni når era mål, att mötesinnehållet är genomarbetat och alla delar väl förberedda. Kanske vill ni kombinera en konferens och ett event, arrangera en bankett med artister eller en gala med underhållning. Behöver ni hjälp med att sprida varumärkeskännedomen på en Sverigeturné? Oavsett vilka önskemål ni har, stora eller små, syr vi ihop ett paket till er. På MICE Event gillar vi evenemang som skapar gemenskap och har ett tydligt budskap som företaget kan fortsätta att arbeta med även efter att eventet är avslutat. På så vis varar upplevelsen mycket längre för organisationen.

 

Teamwork i Riga!

Vi är grymt imponerade av logistiken, inställningen och resultatet!

Läs mer

Systerbolag

MICE Group ingår i resekoncernen Researrangörerna Nordic. Förutom våra grupp- och konferensresor erbjuder våra systerföretag resor till andra destinationer.

 


Sydafrikaresor är specialiserade på resor till Sydafrika och södra Afrika.


Söderhavsresor är specialiserade på resor till Australien, Nya Zeeland och öarna i Söderhavet.