Många möten i Miami

Överraska med ett riktigt hett resmål

Kan ni inte välja om konferensresan ska gå till en pulserande storstad eller innehålla sol och bad? Ni behöver inte välja. I Miami Beach finns allt för den perfekta konferensresan! Detta är en av USA:s mest kända badorter och mitt i natursköna Art Deco distriktet ligger mycket passande Hotel Marseilles. Marseilles har alla förutsättningar för en lyckad konferens. Beläget mycket centralt, med alla bekvämligheter man kan önska. Med bara några korta steg till den läckra sandstranden och det böljande blå havet åt ena hållet. Och bara några steg från ytterdörren åt andra hållet hittar ni Miamis finaste shopping, bästa restauranger och hetaste nattliv. Härifrån är verkligen nära till allt Miami Beach har att erbjuda och bara ett par kvarter från Convention Center, Ocean Drive och Lincoln Road.

Konferenslokalerna på Hotel Marseilles tar upp till 100 personer, är flexibla och vackert belägna. Här konfererar ni ostört och under pauserna är det bara två steg till poolen. Hyr en privat cabana för en eftermiddag medan konferensen förvandlas till en bankettsal. Stämning och party är det Miami Beach gör allra bäst så se till att ha shoppat lite nya outfits innan kvällen drar igång. Behöver ni undkomma allt det vilda från South Beach kan ni slappna av på hotellets bakgård i deras tropiska, lummiga oas med sällskapsspel och hängmattor för de som vill ta det lite lugnare. Det finns inget bättre ställe att tanka sol, titta på människor och smutta på mojitos.

Res gärna under vintern, november – mars, när det tropiska klimatet ser till att vattnet är varmt och temperaturen är behaglig, samtidigt som det är mörkt och grått här hemma. Förutom att konferera finns massor med upplevelser runt hörnet. Sport och Miami går väldigt bra ihop. Upplev baseboll med Miami Marlins, Amerikansk fotboll med Miami Dolphins, Basket med Miami Heat eller Ishockey med Florida Panthers. Att arrangera en beachvolleybollturnering eller roliga vattenaktiviteter brukar uppskattas på företagsresan som teamaktivitet.  Eller vad sägs om en adrenalinfylld speedboat-tur a la Miami Vice i solnedgången bland de privata öarna och lyxvillorna? En heldag på träskbåt i den vilda nationalparken Everglades bland krokodiler och Alligatorer är given. Kanske har ni dessutom tid för en kryssning till Bahamas?