Sydafrika - landet som har allt

En konferensresa man aldrig glömmer

Det som gör Sydafrika så populärt för kortare konferensresor är landets prisnivå, möjligheterna att kombinera nytta med nöje och att det inte är någon tidsskillnad. Flygen går över natten, ni landar på morgonen och kan med enkelhet ha 2-3 nätter på hotell och på så vis få 3-4 heldagar på plats till studiebesök, teambuilding-aktiviteter och konfererande.

Tänk er att på morgonen åka på safari bland the Big 5, konferera under dagen och sedan njuta av en middag ute i bushen. Eldar som brinner, grytorna puttrar och afrikansk musik under den stjärnklara himmeln.

Ett besök i Soweto där vi på cykelsadeln upptäcker denna mytomspunna kåkstad är något få personer har gjort. Eller varför inte en resa till Kapstaden, av många ansett som en av världens vackraste städer där den ligger insprängd mellan Taffelberget på ena sidan och Atlanten på den andra. Med specialutbildad guide åker vi ut till Robben Island där Nelson Mandela satt fången eller kanske ordnar vi en lyxig champagnefrukost uppe på Taffelberget – allt är möjligt! Vingårdarna ligger tätt i området kring Stellenbosch som också lockar besökare från hela världen. Här provar vi de främsta av Sydafrikas viner, väl kombinerat med ost eller varför inte med choklad? Ni bestämmer!